TROMSØ: Etter to EPer og to fullengdere i Norge er endelig Cazadores klar for lansering i Europa med albumet «Afterglow».

– Sammen med den nye artisten Graham Candy fra New Zealand, skal vi innom Tyskland, Østerike, Italia og Sveits i løpet av oktober og november, bekrefter frontfigur Mats Devik til iTromsø.

Les også: Vant nordisk pris for Cazadores-video.

Avslutter i Tromsø

Turneen starter riktignok på Parkteateret i Oslo 1. oktober. Etter åtte spillejobber ute i Europa kommer Devik og bandet hjem igjen til Tromsø for å spille på Driv 19. november.

– Jeg tror det tikker inn noen andre datoer i løpet av turneen, men i utgangspunktet skal vi spille 10 konserter, forteller vokalisten.

Lanseringen og turneen er kommet i havn etter at bandet har fått seg nye sammarbeidspartnere. Devik forteller at tiden nå er inne for å vise Europa hva Cazadores er gode for.

Les også: Se den nye musikkvideoen til Cazadores.

«Demona»-suksess

– Vi har funnet partnerne vi trenger i forhold til booking og management. Nå stemmer det for oss i forhold til den interne og eksterne sammensetningen.

Bandet har store forventninger til hvordan det europeiske publikummet vil ta imot tromsøbandet, som for tiden opplever suksess med sin norske låt «Demona».

– Vi fikk melding om at den var den 15. mest spilte låten på P3 forrige uke. Jeg tror kanskje vi må ta originalversjonen (med engelsk tekst red.anm.) når vi spiller ute i Europa, sier Devik, som også bekrefter at bandet snart slipper nye låter.

– Vi har jobbet i studio med noen låter som vi vil slippe i løpet av kort tid.

KONSERTDATOER:

1. okt. - Parkteateret, Oslo

14. okt. - Dresden, Tyskland

15. okt. - Wien, Østerike

19. okt. - Milano, Italia

20. okt. - Munchen, Tyskland

22. okt. - Aarau, Sveits

23. okt. - Stuttgart, Tyskland

25. okt. - Dortmund, Tyskland

19. nov. - Driv, Tromsø