Spiller sin første Tromsø-konsert på tre år

Thomas Dybdahl holder konsert på Driv i mars.
SPELLEMANN: I mars returnerer Thomas Dybdahl til Tromsø, for første gang på tre år. 
    
      (Foto: Julie Pike)

SPELLEMANN: I mars returnerer Thomas Dybdahl til Tromsø, for første gang på tre år.  Foto: Julie Pike

24. februar slipper Thomas Dybdahl nytt album, og på den påfølgende turneen skal rogalendingen spillle i Tromsø. Nærmere bestemt på Driv 9. mars.

- Vi gleder oss veldig til denne konserten, det er tre år siden Thomas Dybdahl spilte på gamle Driv så dette blir et gledelig gjensyn. Med nytt album og den vakre stemmen hans ligger det an til å bli en magisk aften på Driv. Dette blir en delvis sittekonsert, det vil si at vi har sitteplasser nede på gulvet og ståplasser på galleriet. Vi har kjørt dette opplegget på noen konserter i høst og så lagt har det fungert meget bra, opplyser studentsamfunnet Driv i en pressemelding.

 • Les også Musikkommentaren

  Musikkommentaren:

  «9000 Spellemannbyen»

  Hele fem Tromsø-relaterte artister ble torsdag nominert til Spellemannpris. Det er grunn til å håpe at denne positive utviklingen fortsetter.

   

Dybdahls nye plate «The Great Plains» er spilt inn med produsent Kåre Vestrheim, og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe.

Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

 • Les også Egons intervju med Kristopher Schau:

  Musikkintervjuet: Kristopher Schau

  «Vi kunne sikkert stekt en baby!»

  I disse dager er det 25 år siden Kristopher Schau (46) gikk i studio for første gang. Mandag ga han ut sitt femte album med det bejublede bandet The Dogs.

   

- Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser.  Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå, uttaler Dybdahl i pressemeldingen.