Denne TV-serien skal Kajander ha introlåten til

Dersom du har planer om å se den nye sesongen av «Bloggerne», så vil du høre mye av Bendik Kajander.
TV-SERIE: Låten «Når e du klar?» skal være introlåten i TV-serien «Bloggerne» som har premiere på TV 2 i februar. 
        
            (Foto: Terje Arntzen)

TV-SERIE: Låten «Når e du klar?» skal være introlåten i TV-serien «Bloggerne» som har premiere på TV 2 i februar.  Foto: Terje Arntzen

Låten «Når e du klar?» skal nemlig være introlåten til TV-serien som har sessongpremiere på TV 2 den 20. februar.

– Jeg synes det er veldig artig og kult at låten min skal bli brukt i serien, forteller Kajander.

– Det var produsentene i programmet som plukka opp låten. Det er veldig stas at de syntes den passet så bra til serien.

God promotering

Årets utgave av «Bloggerne» blir den sjette i rekken og skal følge bloggprofilene Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, Kristine «Krisssy» Ullebø, Anniken «Annijor» Jørgensen, Marna Haugen Burøe og Ørjan Burøe, John Arne Riise og Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth, og Anne Brith Davidsen.

– Hva betyr det for deg å få promotert låten gjennom serien?

– Det er helt klart veldig viktig. Det gjør at veldig mange får hørt låten. Serien går på nasjonal TV i beste sendetid, noe som gjør at jeg kan nå enda flere med musikken min.

Kajander frykter ikke for at han i fremtiden skal assosieres med «Bloggerne» på grunn av introlåten.

– Man må jo tenke godt gjennom slikt når noen vil bruke musikken, til hva enn det skal være. Jeg synes imidlertid at det er en veldig artig gjeng og er et positivt program, så jeg ser ingen grunn til at dette skal være negativt for meg.

LES OGSÅ: Spiller best etter en tur eller to ned i doskåla

God start på året

I tillegg til å ha fått «Når e du klar?» som introlåt i TV-serien «Bloggerne», skal Kajander snart ut på turné, hvor han deriblant skal spille på Trondheim Calling og By:Larm.

– Jeg har fått en fin start på 2017. Nå blir det liten turne i vår, også slipper jeg en ny låt i februar, i en drakt som kanskje kan virke litt annerledes enn det folk har hørt før. Så jeg gleder meg til året som kommer, forteller Tromsø-artisten.

Hør låten «Når e du klar?» her:


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.