Disse tromsøartistene kan vinne Spellemann

Lørdag kan hele fem artister/band med tromsøtilknytning vinne Spellemannpris i Oslo.
Dagny, Pristine og Ondt Blod er blant bandene og artistene med tilknytning til Tromsø som kan vinne Spellemann lørdag kveld. 

Dagny, Pristine og Ondt Blod er blant bandene og artistene med tilknytning til Tromsø som kan vinne Spellemann lørdag kveld. 

Det er klart for årets store musikkprisutdeling i Norge når Spellemannprisen går av stabelen i Oslo lørdag ettermiddag og kveld.

For første gang er prisutdelingen delt opp i to arrangementer hvor sjangerprisene deles ut på ettermiddagstid, og hovedprisene deles ut senere på kvelden på Sentrum Scene.

Fem Tromsø-nominasjoner

Under sjangerutdelingen er det Pristine (beste blues), Biospehere (beste elektronika) og Hekla Stålstrenga (beste visesang) som har mulighet til å stikke av med priser.

Sjangerutdelingen avvikles på Sentralen i Oslo og streames direkte på NRK.no. Den sendes i tillegg i reprise på riksdekkende TV etter selve hovedarrangementet senere på kvelden.

Under hovedarrangementet på Sentrum Scene er både Dagny og Ondt blod fra Tromsø nominert i kategorien «årets nykommer». I tillegg er Dagny nominert til «årets låt».

iTromsø kommer tilbake med oppdateringer, intervjuer og bildeserier gjennom hele festkvelden i Oslo.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.