Rockemønstringen på Andenes startet som vanlig midnatt natt til lørdag og varte til godt ut på morgenen.

I år var delegasjonen fra Tromsø på ikke mindre enn 10 band (Lyden av stillhet, Nature and pizza, Lamentation, A Million Pinapples, Ringo Moon, Adelheid, Vind, Kryp, Shady Oaks og 10th Harmonic) av 31 band totalt.

Tromsøs svar på daniel Norgren: Juryen beskriver Shady Oaks som Tromsøs svar på Daniel Norgren og med en bourbon stemme som tar deg på en plass med mye sol.

Det resulterte også i fire av de fem topplasseringer.

10th Harmonic stakk av med seieren og får dermed spillejobb under sommerens Buktafestival og på Aronnesrocken. Gjengen er riktignok fra Bardufoss, men har hatt base i Tromsø de siste årene.

Skal på bukta uansett: Kryp endte på 4. plass, men vant en av de to plassene til årets Buktafestival allerede under Bukta Battle.

Shady Oaks endte som runner-up, mens Kryp og Vind kom inn på en henholdsvis 4. og 5. plass. Kryp vant Bukta Battle tidligere i vinter og er med dét allerede klare for årets Buktafestival.

Alt som er godt i verden: Juryen beskriver Vind som et band med en cocktail av jazz, indie og alt annet som er godt i verden og sier de forelsket seg ikke så rent lite i gjengen.