The Edge inviterer til ny 90-tallsfest – sjekk hvem som spiller

Lørdag 7. oktober er det igjen duket for 90-tallsfest på Clarion Hotel The Edge. Denne gangen lover hotellet at de har utbedret barkonseptet etter fjorårets meterlange ølkøer.
ALICE DJ: Det nederlandske pop-trance gruppa Alice DJ gjenoppsto i 2014 med to nye dansere og ny sanger, men med samme produksjonsteam. 
        
            (Foto: Alice DJ)

ALICE DJ: Det nederlandske pop-trance gruppa Alice DJ gjenoppsto i 2014 med to nye dansere og ny sanger, men med samme produksjonsteam.  Foto: Alice DJ

På arrangementets side på Facebook opplyses det at de med hånden på hjertet kan si at de aldri opplevd større rift etter billetter eller større køer i barene enn under 90-tallsfesten i fjor.

– Det første kan vi ikke gjøre noe med, men vi lover et særdeles utbedret barkonsept i år, skriver hotellet.

Festen, som har fått navnet «90s PARTY», er et samarbeid mellom Europas største 90-tallsshow, We Love the 90s, og The Edge. Sammen har de booket René Dif fra Aqua, 666, Alice DJ og La Cream.

– Vi garanterer en fest med utrolig atmosfære, som skal vekke gode gamle minner og skape nye. Og vi lover at du kommer til å sitte igjen med samme følelse som da du rev plastikken av den nyeste Absolute Music-CD’en, slo på TV-en for å se ferske episoder av Beverly Hills 90210 eller traff crushet i «Flasketuten peker på», melder the Edge.