The Edge inviterer til ny 90-tallsfest – sjekk hvem som spiller

Lørdag 7. oktober er det igjen duket for 90-tallsfest på Clarion Hotel The Edge. Denne gangen lover hotellet at de har utbedret barkonseptet etter fjorårets meterlange ølkøer.
ALICE DJ: Det nederlandske pop-trance gruppa Alice DJ gjenoppsto i 2014 med to nye dansere og ny sanger, men med samme produksjonsteam. 
        
            (Foto: Alice DJ)

ALICE DJ: Det nederlandske pop-trance gruppa Alice DJ gjenoppsto i 2014 med to nye dansere og ny sanger, men med samme produksjonsteam.  Foto: Alice DJ

På arrangementets side på Facebook opplyses det at de med hånden på hjertet kan si at de aldri opplevd større rift etter billetter eller større køer i barene enn under 90-tallsfesten i fjor.

– Det første kan vi ikke gjøre noe med, men vi lover et særdeles utbedret barkonsept i år, skriver hotellet.

Festen, som har fått navnet «90s PARTY», er et samarbeid mellom Europas største 90-tallsshow, We Love the 90s, og The Edge. Sammen har de booket René Dif fra Aqua, 666, Alice DJ og La Cream.

– Vi garanterer en fest med utrolig atmosfære, som skal vekke gode gamle minner og skape nye. Og vi lover at du kommer til å sitte igjen med samme følelse som da du rev plastikken av den nyeste Absolute Music-CD’en, slo på TV-en for å se ferske episoder av Beverly Hills 90210 eller traff crushet i «Flasketuten peker på», melder the Edge.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.