Torsdag og fredag slapp Driv de to første delene av sitt høstprogram. Blant annet kommer artister som CC Cowboys, Kari Bremnes og Satyricon.

– Vi er svært stolte over høstprogrammet og gleder oss også til å arrangere mange varierte og spennende studentarrangementer som student- og fredagsquiz, DJ Hub night, strikkecafé, temafester, standup show med Arnt Finessè og mange flere. Ikke nok med det har vi fortsatt noen godbiter igjen av høstprogrammet som vi blir å slippe tidlig i høst. Det er bare å glede seg, sier PR- og markedsleder ved Driv, Ildri Jørgensen.

Matoma, 18. august (DebutUKA)

– Dette er en booking vi er svært stole over å få dele med alle. Sist gang Matoma spilte i Tromsø ble konserten utsolgt på et par timer og vi forventer det samme trykket nå, sier Jørgensen.

Black Debbath, 23. august (DebutUKA)

Black Debbath: Her fra konsert på Driv i 2006.

Hayseed Dixie, 15. september

Hayseed Dixie: Det amerikanske bandet ga ut albumet «Free Your Mind and Your Grass Will Follow» i april i år.

Kristian Kristensen, 18. november

Kristian Kristensen: Låtskriveren har opptrådt på Senkveld, P3 Gull, og solgt ut Rockefeller.

The Band Called Oh!, 2. desember

The Band Called Oh!: Tromsøbandet har gitt ut to EP-er og et Spellemannsnominert album siden de startet opp i 2011. Bandet har spilt over 200 konserter, og til høsten slipper de et nytt album.

– Vi har fått mange etterspørsel fra vårt publikum om å booke The Band Called Oh! og det har vi klart! Dette er en unik booking som vi er svært stolte over. Det at de er fra Tromsø gjør det bare enda mere spesielt. Vi vet at dette blir en konsert som skriver seg inn i veggene på huset, sier Jørgensen.