Acharia har vi blitt kjent med gjennom rollen hennes som Irri i «Game of Thrones»,  som statsadvokat «Frikjent 2» og i sin Amandapris-nominerte rolle i 2014 for sin rolle i Norges Oscar-kandidat «Jeg er Din».

I kveld (tirsdag) er det duket for norsk premiere på hennes nye serie «The Good Karma Hospital».

Allerede klar for sesong to

ITV-serien hadde premiere i Storbritannia i starten av februar, og den første av seks episoder sendes på TV2 i kveld klokka 21.40. ITV har allerede gitt grønt lys for sesong 2, som skal spilles inn på Sri Lanka i august.

I serien spiller Acharia blant annet mot britiske tungvektere som Amanda Redman (kjent fra blant annet «New Tricks» og «At Home with the Braithwaites»), Neil Morrisey («Byggmester Bob» og «The Night Manager»), og Phyllis Logan (Mrs. Hughes i «Downton Abbey» og i en rekke roller i «Med hjartet på rette staden»).

Ikke en såpeserie

Amrita Acharia spiller doktor Ruby Walker Foto: Chris Burgess/Tiger Aspect

Acharia spiller rollen som den unge doktoren Ruby Walker som reiser fra alt hun kjenner for å jobbe med et dedikert team på et slitent sykehus i Sør India. Ikke en «typisk» sykehusserie med andre ord.

– Det er absolutt ikke noe såpeserie. Serien tar opp interessant tematikk og er en serie som er karakterdrevet og gjenspeiler en fargerik virkelighet, fortalte skuespilleren da iTromsø omtalte serien før jul i fjor.

Middels gode anmeldelser

Her hjemme trillet Dagbladet terningkast 3 til TV-serien, mens den fikk tre av fem stjerner fra The Times og to av fem av The Telegraph.