Popsensasjon kan ikke få nok av dette Tromsø-bandet

Pop-fenomenet Sigrid har fått en låt fra Lüt på hjernen.
 

Torsdag spilte Sigrid på Roskilde, og det var der hun røpet at låten hun ikke kan få nok av akkurat nå er «BoyToy» av Lüt.

– Dette var utrolig kult å høre. Sigrid kommer til å bli en av verdens største artister, så det er litt prestisje å få høre slikt fra henne, forteller Markus Danielsen Danjord, vokalist i Lüt til iTromsø.

Det var gaffa.no som først omtalte saken.

– Tulletekst

Ifølge bandet selv er låten et opprør mot folk som tar ting for gitt.

– Førsteutkastet av låten startet med en tulletekst av dimensjoner, men så innså vi at det faktisk var mye kult i den og bygde videre på det. Vi er utrolig fornøyd med sluttresultatet, sa vokalist i bandet, Markus Danielsen Danjord til iTromsø da de hadde sluppet «BoyToy».


– Digger Sigrid

Danjord og resten av bandmedlemmene møtte selv popsensasjonen for bare noen uker tilbake.

– Vi digger Sigrids musikk. Vi er egentlig popgutter som prøver å spille litt hardere musikk. Personlig hører jeg mye på henne og venter spent på at hun skal slippe ut ny musikk, sier Danjord.

Lüt er booket til årets Buktafestival og har tidligere fått nasjonal oppmerksomhet da de kom til finalen i den anerkjente Urørt-konkurransen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.