Tromsøbandet gjør som TV-seriene – nå skal de lansere to nye låter i uka

The Band Called Oh lar seg inspirere av TV-serie-formatet.
SLIPP: The Band Called Oh slipper to låter i uken fram mot fysisk lansering i november. Foto: Knut Aaserud 

SLIPP: The Band Called Oh slipper to låter i uken fram mot fysisk lansering i november. Foto: Knut Aaserud 

Prosjektet «Guerrilla Gardening» har lenge vært i produksjonen for tromsøbandet The Band Called Oh. Etter tre bestillingsverk og sporadiske drypp i sosiale medier, er endelig musikerne klare for å slippe albumet. Selv om det kanskje blir av det originale slaget.

– Vi starter nå på tirsdag. Så blir det to låtslipp i uka fram mot 3. november, sier vokalist Frode Larsen.

– Vi er litt inspirert av TV-serier, som slippes en gang i uken. Vi mener det er et godt format, hvor vi bygger opp en spilleliste som skal vokse, sier Larsen, som legger til at det blir kronologiske slipp, som til slutt skal utgjøre albumet.

– Dere er ikke redd for at folk skal bli lei av sporadiske slipp gjennom en hel høst?

– Nei. Folk konsumerer i akkurat det tempoet de selv ønsker.

Avslutter i Tromsø

Når de 22 låtene er sluppet kommer også albumet ut i fysisk format, både i Norge og i Japan.

– Vi har jobbet med et selskap der borte. Det blir nok noen CD-er ute i butikkene der, uten at det er snakk om et veldig stort opplag.

Allerede torsdag holder bandet sin første konsert på sin høstturné i Oslo. Deretter går det slag i slag før nordlendingene ender opp i Tromsø 2. desember.

– Den konserten har vi tenkt på lenge. Det er helt naturlig at vi avslutter i Tromsø og Driv, hvor vi har spilt to ganger tidligere. Det er langt fram til da, og vi skal være i god liveform til den datoen, sier vokalisten.

Stolt av produksjonen

Det er nærmere to år siden bandet startet med Guerrilla Gardening-prosjektet, og bandet innrømmer at de gleder seg til å dele alt med folket utover høsten.

– Vi har selv store forventninger, og så klart er vi veldig stolte. Vi skal nok ikke bli popstjerner med dette, men vi håper at folk som liker oss henger på, og at vi kan få enda flere om bord.

The Band Called Oh slipper låtene hver tirsdag og fredag.