Understrøm

Stripper det ned for internett

I kveld klokka 20.00 går Hollow Hearts på Audiator scene på Stakkevollan. Konserten kan du streame her!

Tromsø kommunes avdeling Fritid og Kompetansesenter for rock har inngått et samarbeid med Mediehuset iTromsø, der det flere kvelder utover høsten vil bli mulig å se livekonserter fra byens fremtidige rockestjerner fra sin egen stue.

«Understrøm» har sted på Audiator scene på Stakkevollan ungdomsklubb. Alt fra lyd og lys, promotering og TV-produksjonen gjøres av ungdom selv.

Så langt i høst har This Way Up og Kryp (du kan se disse konsertene i opptak ved å trykke på lenkene) vært i aksjon.

Erfaren gjeng

I kveld er det Hollow Hearts sin tur.

I bandet finner vi  Ida Karoline Nordgård, Ida Løvheim, Christoffer Nicolai Mathisen og Mikael Pedersen Jacobsen, som har bakgrunn fra musikkprosjekt som The Northern Lies, Rustholk, White Ascot, K.M. Myrland, Arctic Band, Lisa Skoglund og Bob Dylan på nordnorsk.


 

Hjemmekoselig

Bandet har så langt kun utgitt en singel, «Losing Heart», men har vært i Store Studio i Bodø for å spille inn debutalbumet. Noen smakebiter fra det får man se i kveld.

– Det blir noen låter fra det nye albumet, men i en litt annen form. Vi kjører denne konserten nedstrippet og akustisk, og skal prøve å rigge opp scenen til å bli hjemmekoselig. Vi vil at dette skal bli en stuekonsert fra vår stue på scenen hjem til folkets stuer via internett, ler Nordgård.

Flere sjanser

Debutalbumet kommer ikke før til neste år, men dette blir likevel ikke siste sjanse til å se det roots- og americana-inspirerte bandet live i Tromsø på denne siden av nyåret.

– Det blir i alle fall en konsert til før jul, litt i samme format. Folk får følge med så kommer vi med mer detaljer etter hvert, sier Nordgård.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.