Marcus & Martinus til Tromsø

Stjerneduoen legger i 2018 ut på sin første europaturné, og Tromsø er en av seks norske byer de skal besøke.
TILBAKE: Da duoen opptrådte i Tromsø under Vinterlyd i 2016, ble 2.200 billetter revet bort med en gang. Nå er de igjen klare for Ishavsbyen. Foto: FredJonny / ANTI 
        
            (Foto: FredJonny / ANTI)

TILBAKE: Da duoen opptrådte i Tromsø under Vinterlyd i 2016, ble 2.200 billetter revet bort med en gang. Nå er de igjen klare for Ishavsbyen. Foto: FredJonny / ANTI  Foto: FredJonny / ANTI

– Vi er veldig glade for at Tromsø er en av de få plassene vi skal besøke i Norge neste år. Det er alltid topp stemning i Tromsø, sier Marcus Gunnarsen.

Det er på selveste Sankthans – 23. juni 2018 – at popkometene står på scenen i Skarphallen. De to 15-åringene tok hele Norge med storm da de i 2012 vant Melodi Grand Prix junior med sangen «To dråper vann».

Siden den gang har de produsert kjente låter som «Elektrisk», «Girls» og ga i november ut sitt tredje studioalbum «Moments».

– Endelig tilbake

I februar legger de ut på sin første europaturné, og Tromsø er seks norske byer de besøker.

– Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi. Endelig er vi tilbake i Tromsø. Vi håper å se mange der, sier Martinus Gunnarsen.

Det er Polaria Productions som er arrangør for konserten. De opplyser at det er flere tiår siden Tromsø har vært vertskap for en enkeltkonsert av et slikt omfang.

– Vi synes det er sinnssykt kult at Norge har popstjerner av dette kaliberet, som har en enorm fanskare og følgermasse og engasjerer så sterkt på tvers av aldersgrupper. Det de har oppnådd i så ung alder er uten sidestykke i norsk musikkhistorie, sier Hallvar Agersborg i Polaria Productions.

Forventer stor pågang

– Det er et historisk sus over hele arrangementet. Guttene har underholdt tromsøpublikummet tidligere, blant annet under «Vinterlyd» på Stortorget, men nå er de i ferd med å legge hele Europa for sine føtter og populariteten er større enn noensinne. Da passer det perfekt at de kommer hit og gjør en konsert i så stor skala, legger han til.

Tvillingene har solgt ut konsertarenaer i store deler av Norden, og enkelte ble utsolgt på kun 10 minutter. Billettene til tromsøkonserten blir lagt ut for salg 8. desember, og Agersborg fansen til å være tidlig ute.

– Vi har valgt å legge arrangementet til Skarphallen slik at vi kan tilby konsertopplevelsen til flest mulig mennesker. Dette blir jo deres eneste konsert i Nord-Norge i 2018, så vi forventer at familier fra hele landsdelen legger sankthansfeiringen til Tromsø, sier han.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.