Mannen bak en av årets største hits klar for Tromsø-konsert

Første artist er klar for UKA 2018.
Hkeem Ousu Leigh 

Hkeem Ousu Leigh 

16. februar besøker Abdulhakim Hassana, aka Hkeem, Tromsø og Driv. 20-åringen har rappet i drøyt et år, og står bak årets kanskje største norske gjennombrudd med låtene «Fy faen», gjort kjent i «Skam», og «Urettferdig».

Nylig ble han også nominert til P3 gull i kategoriene «årets låt» og «årets nykommer».

Etter en hektisk festivalsommer og VG-lista turné er Hkeem nå aktuell med både sin første headlinerturné og sin tredje singel «En som meg». I februar har studenter og resten av Tromsøs befolkning muligheten til å se han opptre på Driv sammen med Temur og Jonas Benyoub.

Hkeem var sist i Tromsø under Rakettnatt i høst.

Billetter er tilgjengelig fra klokka 12.00 fredag 8. februar.