Mannen bak en av årets største hits klar for Tromsø-konsert

Første artist er klar for UKA 2018.
Hkeem Ousu Leigh 

Hkeem Ousu Leigh 

16. februar besøker Abdulhakim Hassana, aka Hkeem, Tromsø og Driv. 20-åringen har rappet i drøyt et år, og står bak årets kanskje største norske gjennombrudd med låtene «Fy faen», gjort kjent i «Skam», og «Urettferdig».

Nylig ble han også nominert til P3 gull i kategoriene «årets låt» og «årets nykommer».

Etter en hektisk festivalsommer og VG-lista turné er Hkeem nå aktuell med både sin første headlinerturné og sin tredje singel «En som meg». I februar har studenter og resten av Tromsøs befolkning muligheten til å se han opptre på Driv sammen med Temur og Jonas Benyoub.

Hkeem var sist i Tromsø under Rakettnatt i høst.

Billetter er tilgjengelig fra klokka 12.00 fredag 8. februar.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.