Ånon! Ånon! Ånon!

Da får vi bare lære oss navnet Ånon først som sist.
ÅNON: 14 år og én måned, og tøff som bare fy.  
        
            (Foto: YouTube)

ÅNON: 14 år og én måned, og tøff som bare fy.   Foto: YouTube

Ånon kicker i gang det nye året med en kick-ass rock’n’roll-låt fra øverste hylle, og som han fremfører med så mye pondus og trøkk at det er til å bli forvirret av.

Dette er iallfall en kraftig nesestyver mot dem som i fullt alvor mener at rocken er død. Som den aldri har vært og heller aldri kommer til å bli.

Denne unggutten fra Oslo øst var altså fjorten år og én måned da han gikk inn i studio og spilte inn dette, rett før jul.

Tenk tidlig Black Flag, Motörhead, Misfits og med popteften til Dee Dee Ramone.

På vokal og kor: Ånon

På gitar: Ånon

På bass: Ånon

På trommer og perk: Ånon

På piano: Ånon

Hvem som har skrevet tekst og melodi? Ånon, så klart!

Så vilt og rystende bra. Vi gleder oss som ehhh... barn til å følge Ånon videre, og tørker en felles gledeståre for at det fortsatt dukker opp slike udiskutable talenter, befriende beskyttet fra dumme talentprogrammer på TV og alskens fjas og tullball. Dette er bare pur, vaskeekte rock'n'roll slik den var ment å være.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.