Kari Bremnes setter opp enda en ekstrakonsert i Tromsø

Hun har allerede solgt ut en ekstrakonsert. Nå setter den populære artisten opp enda en konsert på Kulturhuset, selv om hun ikke har flere dager å ta av.
Høydepunkt: Kari Bremnes skal opptre på Driv den 29. september. Foto: Daniel Lilleng 
        
            (Foto: DANIEL LILLEENG)

Høydepunkt: Kari Bremnes skal opptre på Driv den 29. september. Foto: Daniel Lilleng  Foto: DANIEL LILLEENG

I våres ble billettene til Kari Bremnes' konsert på Kulturhuset 9. november lagt ut for salg - og ble raskt revet bort. Derfor ble det satt opp en ekstrakonsert dagen etter, men også disse billettene forsvant etter kort tid.

Men fredag kom nyheten som nok vil glede mange fans: Kari Bremnes setter opp enda en ekstrakonsert i høst.

Men fordi hun ikke har flere dager å ta av i et tettpakket høstprogram, kjører hun like gjerne to konserter 9. november. Den første konserten starter klokken 19.30, mens ekstrakonserten begynner klokken 22.00.

Les intervju med Kari om platen: «Jeg er ikke spesielt mørkeredd»

Fredag ettermiddag skrev Kari Bremnes dette på sin Facebook-side: «Det gikk rykter om at publikum i Tromsø ønsket at vi valgte Kulturhuset som scene for neste konsert i byen. Da hørte vi på det. Og dere svarte med to utsolgte hus. Allerede! Vi har ikke flere dager å ta av, men for å gi flest mulig en sjanse til å oppleve konserten, setter vi nå opp en ekstra ekstra fredag 9.nov. kl.22. Heia Tromsø!»

Les anmeldelsen av den nyeste platen: «Har alltid noe på hjertet»

Høsten 2017 slapp Bremnes sitt første album på fem år. I etterkant spilte hun 45 konserter for fulle hus over hele landet. På denne turneen har hun med seg sanger som «E du nord» og «Nytt imellom oss», samt sanger fra hennes nyeste album «Det vi har», skriver Kulturhuset på sine hjemmesider.
I forbindelse med lanseringen av turneen sa Bremnes dette ifølge Kulturhuset:

– Synes jeg er heldig som har en jobb som ikke krever at jeg må legge opp fordi jeg har holdt på en stund. For jeg har ikke lyst til å legge opp. Jeg har lyst til å fortsette å skrive sanger og reise rundt og dele dem med folk. Så det blir ingen pressekonferanse. Og jeg har lenge hatt lyst til å gjøre en konserthusturné. Nå er den klar! Så til høsten spiller vi faktisk for første gang i Oslo Konserthus og Grieghallen i Bergen. Og så MÅ vi tilbake til Trondheim og Olavshallen. Og Stormen i Bodø. Og endelig igjen til Kulturhuset i Tromsø, der så mye startet en gang. 
På denne runden skal det velges og vrakes fra hele katalogen. Pluss en ny sang. Tror jeg. Det kjennes bra!, forteller Bremnes.

Les også: Bremnes tildelt Agenda Nord-Norges ærespris