Lørdag 23. juni er det duket for konserten trolig mange unge jenter og gutter har ventet lenge på – Marcus & Martinus på Mandelasletta. Tvillingene fra Trofors trenger ingen videre introduksjon, men flere har vært spente på hvem som kommer til å varme opp publikummet før duoen begynner å spille.

Lyse Netter Foto: Promo

Nå er det bestemt, og det står tre ulike opptredener på programmet, før selve hovedattraksjonen setter i gang. Disse er Lyse Netter, Meg og kameraten min og Ezzari.

– Vi har valgt tre ulike artister for å gjøre programmet allsidig og skape verdi for alle aldersgrupper som kommer på konserten, sier Hallvar Agersborg, presseansvarlig for Polaria Productions som arrangerer konserten.

SKAM-artist

Lyse Netter er et forholdsvis ferskt band fra Lofoten, og skal utover sommeren blant annet spille på Trænafestivalen. Deres mest kjente låt er «Prøva igjen» fra i fjor.

Adam Ezzari Foto: Promo/Erik Burås

Ezzari, er 18 år gamle Adam Ezzari. Han er kjent fra «SKAM» hvor han spilte en mindre rolle som Adam Malik. I tillegg har han også vært en aktiv del av podkasten «Andregenerasjonen» på NRK.

Duoen Meg og kameraten min lager først og fremst musikk for barn. Gruppen består av Erik Johannesen og Martin Hagfors.

– Lyse Netter er sommerlig nordnorsk pop, Ezzari lager urban hip hop og mange til å kjenne han igjen fra SKAM, mens «Meg og kameraten min» har blitt beskrevet som landets mest fornøyelige barnemusikk, sier Agersborg.

Praktisk info

I tillegg til de nye artistene har også arrangørene bak konserten nå kommet med en hel del praktisk info, noe flere foreldre har etterspurt i sosiale medier. Dørene til konserten åpner klokken 16.00, de som ønsker kan stille seg i kø foran inngangen klokken 12.00. Første oppvarmingsband – Lyse Netter – starter å spille klokken 17.00. Marcua & Martinus går på scenen cirka klokken 19.30.

– Showene til Marcus & Martinus pleier å være cirka en og en halv time med høy intensitet, sier Agersborg.

I tillegg informerer  den presseansvarlige om at de settes opp skyttelbusser fra sentrum og til Mandelasletta, og at det ikke er tillatt å ta med seg medbrakt mat og drikke, kjent for de fleste som har vært på lignende arrangementer tidligere.

Det skal også være ledige billetter igjen.