Sjekk når artistene går på scenen under Rakettnatt

Torsdag slipper Rakettnatt timeplanen for årets festival.
SPILLER PÅ FREDAG: Dagny går på scenen på Stortorget fredag 24. august klokka 21. Her fra en tidligere konsert på Rakettnatt. Foto: Trond Tomassen 
        
            (Foto: Trond Tomassen)

SPILLER PÅ FREDAG: Dagny går på scenen på Stortorget fredag 24. august klokka 21. Her fra en tidligere konsert på Rakettnatt. Foto: Trond Tomassen  Foto: Trond Tomassen

Fredag 24.- og lørdag 25. august er det duket for musikkfestivalen Rakettnatt i Tromsø sentrum. Her får du tidspunktene for når de ulike artistene skal på scenen:

Fredag

Stortorget:

17.30: Arif

19.15: Sarah Klang

21.00: Dagny

22.45: A$AP Ferg

TAR SCENEN PÅ FREDAG: Rapperen A$AP Ferg blir fredagens siste artist når han overtar scenen på Stortorget klokka 22:45. Foto: Presse 

TAR SCENEN PÅ FREDAG: Rapperen A$AP Ferg blir fredagens siste artist når han overtar scenen på Stortorget klokka 22:45. Foto: Presse 

Satellitt:

17.45: Isák

19.00: Gurls

20.40: Nordtinget

23.00: Silvana Imam
 

Lørdag

Stortorget

17.30: Kjartan Lauritzen

19.15: 2 Chainz

21.00: Cezinando

22.45: Tove Lo

GÅR PÅ SCENEN LØRDAG: Tove Lo entrer scenen på Stortorget klokka 22:45 lørdag 25. august. Foto: Presse 

GÅR PÅ SCENEN LØRDAG: Tove Lo entrer scenen på Stortorget klokka 22:45 lørdag 25. august. Foto: Presse 

Satellitt

17.45: Anna of the North

19.00: Maxida Märak

20.40: Bendik

22.30: Gåte

– Skjer noe hele tiden

Hallvard Agersborg i Rakettnatt forteller at de har tenkt på helheten når de har satt sammen programmet.

– Det blir en overlapp mellom de to scenene, slik at det skjer noe hele tiden. Så hvis man vil ha konsert gjennom hele helga, så får man dét, sier han.

I motsetning til mange andre musikkfestivaler, legger ikke Rakettnatt vekt på å spare på kruttet til helt på slutten av kvelden.

– Rakettnatt er ikke en festival som har lite besøk tidlig på kvelden, og hvor det fylles opp først når siste artist går på scenen. Hos oss pleier det å være jevnt ganske fullt gjennom hele kvelden. Derfor starter vi fredagen med Arif, en artist som avslutta på Slottsfjell og som solgte ut Oslo Spektrum. Det er unikt i festivalsammenheng å åpne med en så stor artist, sier Agersborg.

I fjor innførte Rakettnatt Satelitt-scenen i tillegg til scenen på Stortorget, men publikumskapasiteten på sistnevnte var begrenset.

– I år er det plass til alle på begge scener, lover han.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.