«

«2 Chainz klarer ikke å holde nivået oppe»

Etter å ha startet på topp dabbet konserten med 2 Chainz gradvis av.
DABBET AV: Atlanta-rapperen 2 Chainz klarte ikke å holde nivået oppe, ifølge vår anmelder. 
        
            (Foto: Håkon Steinmo)

DABBET AV: Atlanta-rapperen 2 Chainz klarte ikke å holde nivået oppe, ifølge vår anmelder.  Foto: Håkon Steinmo

I striregn måtte Rakettnattpublikummet tvinge seg gjennom vel fem minutt med oppvarmning med 2 Chainz’ DJ, før han til slutt entret festivalen med sitt vers på Chance The Rapper låta «No Problem».

2 Chainz, som for øvrig er ett år eldre en Nord-Norges egen Joddski, leverer på et høyt nivå på starten av konserten, og låter som «No Lie» og «Big Amount» med fløyte-baserte trap-beats skaper upåklagelig stemning på Stortorget.

Atlanta-rapperen har morsomme tekster og høster latter av publikum når han forteller at han liker «Long walks to … the bank», og rapper sine famøse linjer om at «she got a big booty so I call her big booty».

Han rapper om de, ifølge sørstatsrap, viktige tingene i livet: penger, strippere og kvinner med svære bakparti. Og selvfølgelig det viktigste av alt: nemlig drømmen å gjøre sin mor stolt.

Dessverre klarer han ikke å holde det samme nivået gjennom hele konserten som han starter med og flere av låtene fremføres forglemmelig, til tross for at 2 Chainz har godt scenetekke og gladelig minner publikum på sitt eget navn: «2 CHAAAAINZ» mellom låtene.

Etter at engasjementet til rapperen gradvis daler utover konserten henter han seg godt igjen med den vel ti år gamle låta «Duffle Bag Boy» fra da han ennå gikk under navnet «Tity Boy». Det er dessverre ikke nok til å hente seg helt inn igjen, og konserten holder aldri det samme nivået som den startet med.

A cappella versjonen av førsteverset til «Good Drank 2.0» er et effektivt og stilig brudd med den vel gnålete DJ-en som presser et lydhorn med beskjeden «true» hvert andre minutt.

Etter en time har 2 Chainz levert en helt grei konsert, men det virker også da som både han og publikum har fått nok.