Oslo-rapperen bergtar publikum på festivalen fra første til siste låt, og mens man etter å ha sett de fleste andre rapperne på festivalen får man inntrykk av at de har holdt tilbake – kan Cezinando umulig ha mer å by på etter kveldens opptreden.

Bandet kommer virkelig til sin rett under «Botanisk hage», hvor beaten og livebandet elegant blandes sammen.

Det eneste det er å utsette på konserten er at det Cezinando kan jo ikke artikulere for fem flate øre. Han mumler seg gjennom låt etter låt, og med mindre du er godt kjent med repertoaret hans fra før, blir det vanskelig å henge med. Det er særlig det lave toneleiet rapperen sliter med. Når tonehøyden stiger, rapper han også tydeligere. Med så mye på hjertet, er det dumt at mye av budskapet forsvinner før det når publikum.

På ekstranummeret har han lagt både band og tskjorte igjen bak scenen, og han fremfører «Vi er perfekt men verden er ikke det» helt strålende. Hvert ord er perfekt artikulert, og i et par minutt får vi et glimt av hvor god Cezinando egentlig er.

Det skal sies at mumlinga er det eneste vonde det er mulig å kritisere Cezinandos opptreden for. Konserten var en energibombe av en opplevelse, og hele Stortorget er i fyr og flammer under «Ingen lager helvete som oss». Fremførelsen av låta er helt regelrett fantastisk, og Cezinando leverer virkelig som låttittel lover.

Dette er en bra konsert hvis du kjenner til Cezinando, men en vanskelig konsert hvis du skal bli kjent med han.