Rakettnatt:

Lanserer første artist for neste års festival: – Skal gjøre feiringen ekstra spesiell

Årets festival er så vidt over, men Rakettnatt er i full gang med planleggingen av deres fem års jubileum neste år.
Lørdag satt Rakettnatt publikumsrekord. Det håper de å gjøre til neste år også. 
    
      (Foto: Håkon Steinmo)

Lørdag satt Rakettnatt publikumsrekord. Det håper de å gjøre til neste år også.  Foto: Håkon Steinmo

Med fullt hus lørdag og brukbare besøkstall fredag, beskriver festivalledelsen årets festival som en suksess. Rakettnatt har ingen planer om å hvile på sine laurbær, og slipper dato, åpner billettsalget og første artist allerede i dag.

Neste års Rakettnatt blir 23. og 24. august, og gjengen bak er i full gang med planleggingen.

– Vi må markere at vi har blitt hele fem år. Vi jobber med noen kule idéer for å gjøre neste års feiring ekstra spesiell, sier kommunikasjonssjef Hallvar Agersborg.

Ina Wroldsen 
    
      (Foto: Pressefoto)

Ina Wroldsen  Foto: Pressefoto

 

Fikk ikke napp i år, men...

Og med det, er norske Ina Wroldsen første artist klar for 2019-versjonen av festivalen.

– Vi prøvde å få henne hit i år, men når det ikke ordnet seg var vi ikke i tvil om at vi måtte prøve igjen i 2019. Heldigvis fikk vi avklart det raskt, sier Agersborg.

Fra behind the scene til frontkvinne

Wroldsen har skrevet låter for internasjonale stjerner som Britney Spears, One Direction, Shakira, Demi Lovato og Calvin Harris. De siste årene har hun satser på sin egen sangkarriere, først i duoen Ask Embla og siden fortsatt under eget navn.


 

Det har resultert i flere radiolåter her hjemme, men mest kjent er nok 34-åringen for sitt vokalbidrag på Calvin Harris monsterhit How Deep Is Your Love og for mange som dommer i den norske utgaven av Idol.

Utelukker ikke flere slipp

Rakettnatt-gjengen er i full gang med evalueringen av årets festival, og utelukker ikke at det kan bli flere artistslipp på denne siden av nyttår.

–  Nå skal vi først pakke sammen og evaluere årets festival. Vi har en kontinuerlig idémyldring rundt programmet, så vi kan ikke utelukke at vi får flere navn på plakaten før jul, avslutter Agersborg.