Bergensbandet, kjent for hitlåter som Fa-Fa-Fa, Computer Camp Love og Give It Up og ikke minst sitt karakteriske sceneantrekk, har spilt et utall utsolgte konserter i Tromsø tidligere, men denne gangen blir det en eksklusiv affære.

Mandag 3. september klokka 12.00 legges det ut 90 billetter til konserten på Bastard 19. januar 2019, og det er det hele. Det er nemlig ikke plass til flere i lokalet.

– Bastard har jo tidligere levert store navn som Honningbarna tidligere i år, og noen ganger treffer man bare blink. Større band lar seg fort friste av ideen av å gjøre en mer intim og eksklusiv konsert framfor bare store scener. I akkurat dette tilfellet hjelper det nok litt at Datarock har spilt i lokalene her før under Insomnia i 2003, sier Isak Harbitz i bookingselskapet Kaos Music.

Datarock hadde sin virkelige storhetsperiode på midten av 00-tallet, men ga ut albumet Face The Brutality tidligere i år til gode anmeldelser.

– Publikum kan forvente seg et Datarock i toppform etter en rekke konserter i år - og med Bastard sin nye lysrigg ligger dette an til å bli et heftig show, sier Harbitz.