NOSO-strykere spiller gratis for tromsøartist

Tromsøartisten Marie Vangen får med seg NOSO på innspilling av sin nye singel. Og det gjør de helt gratis.
FÅR STRYKER-HJELP: Som vinner av konkurranse, får Marie Vangen hjelp av NOSOs strykere på sin nye singel. Pressefoto: Knut Aaserud 
        
            (Foto: Knut Åserud)

FÅR STRYKER-HJELP: Som vinner av konkurranse, får Marie Vangen hjelp av NOSOs strykere på sin nye singel. Pressefoto: Knut Aaserud  Foto: Knut Åserud

Bakgrunnen er en konkurranse som NOSO, i samarbeid med Tvibit og Kysten studio, lyste ut tidligere i sommer. En rekke innsendte låter ble gjennomgått av en jury, for å finne ut hvem som skulle få hjelp av NOSO sine strykere. Marie Vangen ble plukket ut som den heldige vinneren.

Innspillingen skal skje i Kysten studio tirsdag i neste uke, på låten «Little can we do about the rain». Vangen har kommet langt i prosessen med å få ferdig sitt første fullskala album med selvskrevet materiale. «Little can we do about the rain» skal inngå på albumet etter at den først er utgitt som singel i løpet av senhøsten.

– Det at NOSO vil delta på en av singlene og gi denne et ekstra løft, er både en gledelig anerkjennelse og en gylden mulighet til å få mer oppmerksomhet om musikken min, skriver Vangen i en e-post.

– Og det er vel også en stor del av motivet til NOSO, Tvibit og Kysten studio, som gjennom dette viser at de ønsker å ta et kulturelt samfunnsansvar i nord gjennom å løfte fram lovende artister og god musikk fra landsdelen.

Strykearrangementet er skrevet av pianisten i Vangens band, Erik Håkon Halvorsen fra Bergen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.