Joddski med dobbeltkonsert på Driv: – Aldri vært så gøy som nå

Når Joddski kommer til Tromsø denne helgen, spiller han konsert både for de over og de under 18 år.
KOMMER TIL TROMSØ: Førstkommende lørdag spiller Jørgen Nordeng to konserter på Driv. 

KOMMER TIL TROMSØ: Førstkommende lørdag spiller Jørgen Nordeng to konserter på Driv. 

1 / 1

Førstkommende lørdag spiller Jørgen Nordeng, kjent under artistnavnet Joddski og fra Tungtvann, to konserter på Studentsamfunnet Driv. Først for ungdommer mellom 15 og 19 år, deretter for de over 18 år.

– Null stress

– To konserter på en dag er null stress. Jeg har vært på skoleturné i to uker og hatt skrivekurs hver dag, så jeg er veldig «inne i det» nå. Det har vært veldig gøy, faktisk synes jeg det ikke har vært så gøy å spille som det er nå, sier Nordeng.

– Hva er den største forskjellen på publikum over og under 18 år?

– Det er musikken de liker. Jeg har gitt ut plater i 18 år og da jeg spilte på ungdomskonserter for ti år siden var det stort sett Tungtvann-låtene som gikk rett hjem. Nå er det de nye tingene som slår best an hos de unge. Det er lenge siden jeg har gjort en under 18-konsert i Tromsø da, så jeg vet ikke helt hva de vil ha. De unge kan være de mest entusiastiske, men også det motsatte. Det varierer.

Som en adoptert hjemby

Under den siste konserten på lørdag har Nordeng med seg Viljar Broks som oppvarming, og man kan vente seg både nytt og gammelt materiale.

– Tromsø er som en adoptert hjemby for meg. Sist jeg spilte som Joddski var på Driv for to og et halvt år siden, også spilte jeg med Tungtvann under fjorårets Rakettnatt. Jeg kommer til å spille alt fra Tungtvann-låter til nye musikk fra albumet mitt som slippes 16. november, sier Nordeng.