Norsk EDM-duo klar for vinterfestival

Skal spille i Fløyahallen under Winterland-festivalen.
Simen Eriksrud og Espen Berg i Seeb. 
 FOTO: Promo 

Simen Eriksrud og Espen Berg i Seeb. FOTO: Promo 

Fra før av har vinterfestivalen Winterland annonsert at amerikanske Cheat Codes og norske Broiler er klare for festivalen, som arrangeres av de samme som står bak Rakettnatt. Festivalen går av stabelen i Fløyahallen 22.–23. februar 2019.

Onsdag kveld annonserte de at den norske duoen Seeb, som består av Simen Eriksrud og Espen Berg skal spille under festivalen. Duoen har eksistert siden 2015 og produserer musikk som kan kategoriseres som elektronisk dansemusikk (EDM). De har blant annet laget remikser for artister som Coldplay og Taylor Swift, og har samarbeidet med Tromsø-artisten Dagny på låten «Drink About», som var nominert til P3 Gull.

– Seeb har helt utrolige streamingtall, og det er ikke uten grunn. Deres sound treffer rett i dansenerven og det er utrolig fengende musikk, sier Stian Johansen i Winterland Festival i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen er det remiksen av Mike Posner-låten «I Took A Pill In Ibiza», som er deres aller mest avspilte, med en milliard avspillinger på Spotify.

– Dette blir gøy. Det er alltid fint å kunne presentere headlinere av internasjonalt format til festivalene våre, og når de i tillegg er norske er det ekstra stas.

Fra før er amerikanske Cheat Codes og norske Broiler klare for Winterland 2019, sier Johansen i pressemeldingen.