Albrigtsen tilbake på scenen i januar etter kreftbehandling: – Gleder oss

I juni ble det kjent at den folkekjære musikeren hadde fått kreft. Nå er han klar for comeback sammen med kona.
Steinar Albrigtsen og Monika Nordli er partnere både i kjærlighet og musikken. 
        
            (Foto: Gitte Johannessen/NTB)

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli er partnere både i kjærlighet og musikken.  Foto: Gitte Johannessen/NTB

61-åringens planlagte konserter ble naturlig nok avlyst i høst, som følge av sykdommen. På hans egen Facebook-side skrev han den gang:

«Kreft - bare skyggen av ordet får de fleste av oss til å grøsse på ryggen mens vi krysser fingrene og trøster oss selv med tanken "dette skjer ikke meg". Kreft kjenner ingen former, fasetter, aldre, yrker eller status, den dukker bare plutselig opp.
Etter at diagnosen er bekreftet og det verste sjokket har lagt seg, må jeg i skrivende stund få lov til å berømme det norske helsevesenet ved Ullevål sykehus. Måten jeg har blitt tatt i mot på, informasjonen jeg har fått til nå og oppfølging underveis, har gitt meg både håp og motivasjon.»

Behandlet og klar for scenen

Torsdag delte Albrigtsen nyheten på Facebook om at han nå er ferdig behandlet og klar for revyinnsats i Haugesund og Stavanger 25. og 26. januar skriver NTB.

– Monika og jeg gleder oss til gjensyn med flott publikum og medmusikere, og håper vi sees. Her vil det både bli gjenhør med tidligere slagere fra alle artistene, kombinert med lune, humoristiske betraktninger på levd liv, skriver artisten på han felles Facebook-side med kona Monika Nordli.

Nordli opplyser til NTB at forestillingen muligens blir å se flere steder i landet, men at de "tar det litt forsiktig til å begynne med".

Kommer med bok til neste år

Til Dagbladet fortalte Albrigtsen i september at han begynte å skrive sin selvbiografi da han fikk kreftdiagnosen, og at han regnet med at den ville være klar for utgivelse i 2019.