Husker du disse? Snart blir det 2000-tallsfest i Tromsø

Arrangerer We Love the 2000’s på The Edge 15. mars.
KOMMER TIL TROMSØ: Popgruppen Da Buzz med Annika Törnkvist, Per Lidén (t.v.) og Pier Schmid er klar for «We Love the 2000’s». Bildet er tatt i 2002 da gruppen hadde sin storhetstid.  
        
            (Foto: Heiko Junge / SCANPIX)

KOMMER TIL TROMSØ: Popgruppen Da Buzz med Annika Törnkvist, Per Lidén (t.v.) og Pier Schmid er klar for «We Love the 2000’s». Bildet er tatt i 2002 da gruppen hadde sin storhetstid.   Foto: Heiko Junge / SCANPIX

Mange er kanskje kjent med fenomenet «We Love the 90’s», nå kommer oppfølgeren «We Love the 2000’s» til Tromsø, og The Edge.

Blant skal artister som Lasse, DJ Aligator, Kobosjarna, Da Buzz og resident DJ Mr. Dee. Dette skriver The Edge i en pressemelding.

– «Etter suksessen med 90’s PARTY får vi veldig ofte inn forespørsel om når 2000-fest kommer til byen. Endelig kan vi med glede annonsere at vi skal skape et 2000’s PARTY som byen har lengtet etter», forteller hotelldirektør Øyvind Alapnes i pressemeldingen.

«Vi oppfordrer alle til å danse som de gjorde første gang de hørte låtene; enten det var på skoleavslutningen, ungdomsklubben, russedåpen eller et utested som luktet sigarettrøyk og hårgelé», skriver hotellet.

Billettsalget starter tirsdag 18. desember.