– Han helt til høyre på scenen har jeg faen meg pult for 20 år siden. I dag hadde jeg nok gått for bassisten i stedet.Kvinne (42)

– Jævla sosseopplegg. Her spør jeg etter noe så folkelig som pølse, og så tilbyr de meg heller noe fritert griseri bare seler spiser. En litt vel urban mann (23)

– Her var det mye flott å se på. Faens #metoo, det kom litt for tidlig. Gris (50)

– Bukta er spesielt, for her gjelder det andre regler. Han sure duden i islender, som står alene og lener seg mot et tre med masse tiss på, kommer garantert til å få napp i kveld. Dame (45)

– Skal det være så høyt? Da er jeg i så fall offisielt for gammel. Mann (22)

– Kor i faen é tørrfesken? Æ vil ete tørrfesk og slå folk på fingran!Mann (41)

– Nei, nå hadde det vært kult med noe skikkelig knallhard Kygo. Hahahahahaha!Moroklump, rockemann (54)

– Var det Moddi jeg så løpende inn i tisseskogen nå? Det må i så fall være første gang i hele sitt liv han angrer på at han er barbeint. Dame (34)

– Det fine med fint vær er ikke det fine været, men at alle har på seg så mye mindre klær. Korte kjoler og bare mager er bedre enn goretex og pochoer. Mann (37)– Hold kjæftn på dæ, din griskuk. Åh dæven, han va snasen han topptrænte kisen i baris!Kvinne (37)– Det går altså en fyr rundt på området, under deLillos-konsert, med ei skjorte der det står «Tre Dildos». Vi har så avgjort ytringsfrihet her i landet.Kvinne (48)

– Synes det var litt tynt i rekkene her tidlig på dagen. Kanskje Bukta burde revurdere forbudet mot paraply og rullator?Kvinne (23)– Jeg er altså så mancrushed på Lars Lønning at jeg skal tatovere hodet hans i panna mi.Mann (45)–  Jeg liker å tenke på at julenissen er Lars Lønning, og at han kommer hjem til meg på julaften med blytunge, harde og politiske pakker. Ja, jeg innrømmer det. Her snakker vi seriøs rocke-mancrush.Black Debbath-fan (31)

– Fuck Bob Dylan! Jeg elsker Bob Hund!Kvinnelig Bob Hund-fan (39)

– Hvis Line Saus og Jens Bruun Pedersen fikk barn, ville de fått veldig rare navn.Mannlig filosof på Line Saus-konsert (45)

– Bodøbandet Virkelig burde spilt på gule tannbørster i stedet for gitarer. Også kunne vi gitt dem grisebank etterpå. Full TIL-supporter (28)

– Nei, nå orker jeg faen ikke dette varme været. Ølet blir jo varmt før man har drukket andre slurk. Tenk å ha det sånn ofte. Herregud, stakkars søringer!Kvinne (22)

– Dette var skikkelig bra! Og da får det vel terningkast 2 i avisa.Mann (45)

– Er han en Dvergpinscher eller en Bichon friséKvinne i 50-årene som kommer til å bli svært skuffet under Bob Hund

–Han tjukke bølla som dytta meg bort og sneik i ølkø kom akkurat ett minutt nærmere sitt eget hjerteinfarkt.Sint mann

– Klarer fortsatt ikke å tenke på NOE annet enn «Africa» av Toto. Faen ta dere, Weezer!

– Jeg håper de spiller den der "Idyll". Lite orientert publikummer under deLillos

Lars Lønning er bare DILF!Gira kvinne (26)

– De dumme folkene som ligger i båt og ser på Bukta er de samme folkene som ser gjennom nøkkelhull på folk som runkerMistenksom mann (40)