Buktafestivalen 2019:

Helldorado bytter plass med Daddy Long Legs i kveld

Grunnet et innstilt fly får Helldorado «prime time»-spot på Buktafestivalen.
Helldorado 
    
      (Foto: Presse)

Helldorado  Foto: Presse

Stavanger-bandet Helldorado skulle i utgangspunktet gå på scena i Paradisbukta klokken 18.30, men siden flyet deres til Tromsø er innstilt og de måtte bookes om, kommer de seg ikke til festivalen før senere på kvelden.

Programmet ble imidlertid reddet av Daddy Long Legs, som skulle gå på klokken 22.10 på samme scene. De takket ja til å bytte plass med flyfaste Helldorado.

- Uforutsette ting kan skje, men i dag løste det seg veldig fint med at bandene enkelt og greit byttet spot på Paradisbukta. Det blir ingen drastiske endringer for publikum annet enn at de som vil se Daddy Long Legs må sørge for å være i Bukta til senest 18.30, sier kunstnerisk leder og kommunikasjonssjef Kristine Marie Børresen i Buktafestivalen

Programmet for Paradisbukta-scene blir altså følgende i kveld:

 • 18.30 Daddy Long Legs  
 • 20.20 Lucifer
 • 22.10 Helldorado