Festivalsjef Egil Bye Damsgård og kunstnerisk leder Kristine Marie Børresen er stolte over det de har klart å levere på årets Buktafestival. Begge kjenner på vemodigheten av at det snart er over, men vil oppsummere hele opplevelsen som fantastisk.

- Det har gått utrolig bra, det har vært spennende og litt nervepirrende. Det var en ubeskrivelig følelse på torsdag da vi endelig var i gang, forteller Damsgård.

Det ble sol

Damsgård og Børresen forteller at de fikk været de hadde håpet på og at det gjorde det hele magisk.

- Vi håpet på et lite solgløtt, men så fikk vi knallvær alle tre dagene, det har gått over all forventning, sier Børresen.

Super avslutning

De to sjefene er utrolig fornøyd med helga som har vært, og tenker at avslutningen på festivalen ikke kunne vært bedre.

- Hele festivalen avsluttes med vanvittig gode band på scenen, mye god mat og glade folk, det er det beste vi kunne fått, sier Damsgård med et stort smil.

STOLT: Festivalsjef Egil Bye Damsgård og kunstnerisk leder Kristine Marie Børresen er stolt av årets Buktafestival.

Nå som festivalen snart er over, kjenner de på vemodigheten, men skal helt klart få en egen avslutning i morgen. Damsgård er så stolt av resultatet at noen tårer bygger seg opp i øyekroken.

- I morgen og til uka som kommer skal vi og alle som er bak kulissene feire oss selv, både staben og de frivillige fortjener en stor klapp på skuldra, de har gjort en så ufattelig god innsats. Det er så mye bra folk.

Bukta har vært magisk

Blant publikum er det også mange som er fornøyde med årets festival. Ole Kristoffersen synes festivalen har vært magisk og mener at Bukta er Norges beste festival.

BESTE FESTIVAL: Ole Kristoffersen og Kristoffer Mathiassen synes bukta er Norges beste festival.

- Se deg rundt, du har fjæra, fjell og masse glade mennesker, det er en magisk stemning her, og det er det vært år, sier han.

Kristoffersen skryter av årets program, og synes The Dogs var imponerende på scenen. Han synes også det er bra at de lokale bandene får muligheten til å spille.

Mye bra musikk

Det er spesielt musikken som får skryt blant publikum i år. Stig Skaldebø forteller at åpningen av festivalen var fantastisk bra.

FANTASTISK: Stig Skaldebø synes årets festival har vært helt fantastisk.

- Det var helt utrolig å se Spidergawd åpne hele showet på torsdag, det var også super stemning da Weezer avsluttet den dagen, sier han.

Også Helene Thomassen og Kristian Henriksen kunne nyte musikken disse dagene.

- Vi synes Bats of Congress var en opplevelse. I dag kom vi tidlig for å se Kråkesølv og gleder oss til å se Kvelertak som avslutter det hele, forteller de.

Ellers oppsummerer de Buktafestivalen som helt fantastisk, og vil spesielt trekke frem det gode været og maten.