Skal spille under nattevandring opp sherpatrappa

Den velkjente, norske artisten skal spille for alle som deltar på nattevandring opp sherpatrappa.
KOMMER TIL TROMSØ: Artisten Aurora Aksnes  kommer  til Tromsøs nattevandringen. 

KOMMER TIL TROMSØ: Artisten Aurora Aksnes kommer til Tromsøs nattevandringen. 

31. august arrangerer Norad, Tromsø kommune og UiT nattevandring for bærekraftsmålene i Tromsø. Mandag ble det klart at det er artisten Aurora Aksnes, bedre kjent under artistnavnet Aurora, som skal spille for samtlige deltakere.

Nattevandringen i Tromsø går fra torget i sentrum, over Tromsøbrua og opp de over 1.000 trappetrinnene opp sherpatrappa. Langs løypa vil det være flere lokale kulturinnslag og på toppen går konserten av stabelen. Arrangementet er gratis.

Les også: Ina Wroldsen mistet stemmen, men skal bli frisk i tide til Rakettnatt

– Jeg gleder meg utrolig masse til å spille på Nattevandringen i Tromsø. Jeg synes det er et nydelig tiltak å komme sammen i kampen for miljøet og jeg håper alle vil komme og at vi sees den 31. august. Jeg gleder meg, sier Aksnes i en pressemelding fra Norad.

Artisten slapp i år albumet «A Different Kind of Human» som fikk terningkast fire av iTromsøs anmelder og skal den 12. september holde konsert på Driv.

Ifølge pressemeldingen vil konserten under nattevandringen være et «eksklusivt sett», skreddersydd for turen.