Snö lover Tromsøværinger å avslutte sommeren med «et siste pang»

Lørdag tar den lokale elektronikaduoen Snö over stafettpinnen etter Sondre Justad, og oppfordrer publikum til å beholde stemningen og dansefoten.
Hallvars Agersborg og Martin Hotvedt 
        
            (Foto: Thale Tøllefsen)

Hallvars Agersborg og Martin Hotvedt  Foto: Thale Tøllefsen

Festen fortsetter på Rakettnatt klubb, og der er det Hallvar Agersborg og Martin Hotvedt i Snö som tar – det de regner med er et godt oppvarmet publikum, fra nordnorsk visepop til nordnorsk elektronika. Planen er å høste litt av stemningen, og de oppfordrer Tromsøpublikummet til å danse ut kvelden.

-En ganske annen opplevelse

Første gangen Snö sto på en Rakettnattscene var i 2015. Da hadde de rundt 10 000 avspillinger på Spotify. Fire år senere har de spilt på masse festivaler og nådd hele 2 millioner avspillinger. – Lørdag blir en ganske annen opplevelse. Publikum kan forvente seg litt nytt, litt kjent og nye, «krydrete» versjoner av kjente låter.

Inspirert av Sondre Justad

Duoen lar seg inspirere av måten Sondre Justad setter nordnorsk musikk på dagsorden, og har blant annet jobbet tett med Justads gitarist, som spiller på mange av sangene deres. -En annen artist vi er veldig inspirert av, og som vi gjerne skulle hatt til å varme opp for oss på neste konsert, er definitivt Robyn.

Snö spiller 00:00-01:00 på Rakettnatt klubb på The Edge natt til søndag.