Flytter festival: – Får muligheten til å lage den festivalen vi vil

Når Winterland arrangeres for tredje gang neste februar, vil det ikke skje i Fløyahallen.
4.000 I fjor tiltrakk festivalen over 4.000 publikummere. I Skarphallen er kapasiteten større, og festivalen håper å overgå tidligere besøkstall i den nye arenaen. 
    
      (Foto: Daniel Lilleeng)

4.000 I fjor tiltrakk festivalen over 4.000 publikummere. I Skarphallen er kapasiteten større, og festivalen håper å overgå tidligere besøkstall i den nye arenaen.  Foto: Daniel Lilleeng

De siste to årene har EDM-festivalen blitt arrangert i Fløyahallen, men i en pressemelding torsdag melder festivalledelsen flytting når festivalen skal arrangeres for tredje gang 21. og 22. februar 2020.

– Ved å flytte til Skarphallen får vi muligheten til å lage den festivalen vi vil at Winterland skal være. Det blir større artister og mer innhold på årets Winterland, vi legger opp til en helt ny festivalopplevelse, sier festivalsjef Stian Johansen.

LES OGSÅ: Over 4.000 besøkende på Winterland i Fløyahallen

De første artistene til festivalen blir lansert neste fredag.

Hovedfokuset er EDM-musikk og DJs, men i år kommer Winterland også til å utvide programmet. Nå vil publikum få både rap og pop på festivalen.

– Jeg gleder meg til å fortelle om artistene som skal spille på Winterland, dette kommer til å bli utrolig fett, sier Johansen.

SE BILDENE FRA WINTERLAND 2019 HER!