Slipper nytt album under Studentuka i Tromsø

OnklP spiller på Driv 28. februar.
OnklP eller Pål Tøien som han egentlig heter. Her avbildet i Telegrafbukta under Buktafestivalen i 2015 da han spilte sammen med de fjerne slektningene. 
        
            (Foto: Daniel Lilleeng)

OnklP eller Pål Tøien som han egentlig heter. Her avbildet i Telegrafbukta under Buktafestivalen i 2015 da han spilte sammen med de fjerne slektningene.  Foto: Daniel Lilleeng

Det vil være releasekonsert for det nye albumet til OnklP under Studentuka da albumet «Pål Tøien» slippes på samme dag som konserten i Tromsø.

Rapperen kjent fra Dirty Oppland, diverse prosjekt med Jaa9 og for rap/rock-prosjektet OnklP & De Fjerne Slektningene, har for øyeblikket lagt fra seg sideprosjektene og byr nå på et selvbiografisk album, helt alene.

– Når vi fikk høre at OnklP skulle slippe soloalbum for første gang på flere år var det klart med en gang at han måtte vi få til Studentuka og Tromsø. Vi er 100 prosent sikre på at alle som kommer på konserten vil få en uforglemmelig opplevelse av egne dimensjoner, sier Daniel Skog, styreleder for Studentuka 2020 i en pressemelding.