Avlyser Nelly-konsert

The Edge har valgt å avlyse lørdagens konsert med rapperen, som følge av FHIs anbefalinger. Nå håper de at konserten kan arrangeres på et senere tidspunkt.
Nelly, her avbildet i Austin, Texas i fjor, skulle egentlig spille konsert på The Edge førstkommende lørdag. 
        
            (Foto: Jack Plunkett/Invision/AP)

Nelly, her avbildet i Austin, Texas i fjor, skulle egentlig spille konsert på The Edge førstkommende lørdag.  Foto: Jack Plunkett/Invision/AP

Stjernerapperen skulle egentlig holde konsert på The Edge førstkommende lørdag, men på grunn av frykten for korona-smitte har hotellet The Edge nå bestemt at konserten skal utsettes eller avlyses.

Det melder The Edge i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

– Våre gjesters sikkerhet er vår høyeste prioritet, og vi har ikke før i dag, tirsdag, fått signaler fra verken lokale eller nasjonale helsemyndigheter at konserten ikke bør ta plass denne helgen, heter det i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Amerikansk stjernerapper til Tromsø for første gang

– Har merket at folk frykter situasjonen

Ifølge hotelldirektør Ida Jakobsen var det fortsatt billetter igjen til konserten.

– Det var solgt cirka 700 billetter. De siste billettene til slike arrangement pleier vi å få solgt i ukene før arrangementet, men vi har merket at folk frykter situasjonen og vi har ikke hatt det billettsalget vi har vært vant til, sier Jakobsen til iTromsø.

Jakobsen forteller at de nå jobber med å avklare med Nellys management om konserten kan utsettes til et senere tidspunkt.

– Hvis gjestene ønsker å få billetten refundert, så kan de ta kontakt så fikser vi det, sier Jakobsen.

LES OGSÅ: Slik vurderer HT, Kulturhuset og Driv nye koronatiltak

– Kjipt å måtte avlyse

Konsertavlysningen ble sendt ut kort tid etter at Folkehelseinstituttet tirsdag ettermiddag kom med en anbefaling om at alle arrangementer med over 500 deltakere blir avlyst.

– Det er selvfølgelig kjipt å måtte avlyse, men åpenbart følger vi rådene som vi får. Jeg håper vi kan melde senere om at konserten utsettes, og ikke avlyses. Vi har gledet oss masse til å lage storfest denne helgen, sier Jakobsen.

Rapperen fra Texas er blant annet kjent for monsterhiten «Hot In Herre» fra 2002. Nelly har solgt 21 millioner album i USA alene, og har over 10 millioner månedlige lyttere på Spotify.

LES OGSÅ: FHI: Arrangementer med over 500 deltakere avlyses