Ansatte på Ishavsbyen videregående skole har med deres band Ishavsbyen All Star gjort en coverversjon av låten «Come together».

Vil spre glede

Bård Monsen, avdelingsleder for eksamen/dokumentasjon på ishavsbyen, er en av dem som spiller i bandet.

– Vi er flere ansatte som er med i bandet «All Star» sammen. Vi har hjemmekontor, så vi satt på hver vår kant og spilte inn videoen helt amatørmessig, sier han.

De spilte først inn videoen og la den ut for kolleger på Teams, men så ble videoen delt av flere på Facebook. Det er lærere, miljøarbeidere og en vaktmester med i bandet. De bruker å spille på ulike tilsetninger på skolen.

– Vi spiller i bandet for å ha det gøy sammen, men også for å gjøre noe fint for de ansatte og elever som jobber hardt hjemmefra. Det er spesielt når lærere spiller for elevene, de ser oss i andre roller, hvor vi gir mye av oss selv, sier Monsen.

Se videoen her:

Fantastisk engasjement

Asbjørn Rikardsen er rektor på Ishavsbyen videregående skole. Han sier det er fantastisk å se engasjementet og dugnadsånden som er nå.

– Videoen ble laget av de ansatte for å spre godt humør og god stemning. Jeg og de andre kollegene synes det var strålende å se videoen. Det var en fin oppmuntring for å fortelle hverandre at vi savner å være sammen. Vi har det fint på jobb, som de formidler gjennom sangen, sier han.

ALL STAR Medlemmene i bandet er ansatte ved Ishavsbyen VGS. Foto: Privat

Det er viktig i en tid vi ikke kan være sammen, at vi forteller hverandre at vi har lyst til det. Det er en trøst, sier Rikardsen.

– Det er mye kreativitet blant folk for å spre glede i disse tider, det er utrolig bra. Det finnes mange måter å gjøre det på, men dette var vår måte, sier han.