Tolvte sesong av realityserien hadde premiere allerede niende mars, så Breivik kom inn senere enn de andre.

Men det ble med kun tre dager før han ble stemt ut.

– Det var ikke lange tiden, nei. Mange som kommer inn, går rett ut. Jeg hadde litt makt, så det var kjipt å ryke såpass tidlig, sier Torbjørn Mathias Breivik til iTromsø.

– Endret i siste liten

Ifølge tromsøværingen var det flere enn han selv som ble overrasket da deltakelsen i realityprogrammet var over kun tre dager etter innsjekking.

– Jeg trodde jeg var «safe», så det var litt kjipt på seremonien at hun ikke hadde valgt meg, det hadde jeg ikke sett for meg. Det var flere i min allianse som var skuffet. Den originale planen var å få ut Even (Langås Kvam). Hadde vi gjort det, hadde jeg vært med og stått ved siden av Yasmine (San Miguel), men vi endret plan i siste liten, sier 20-åringen fra Tromsø.

– Ikke ferdig

Torbjørn Mathias Breivik angrer overhodet ikke på at han meldte seg på «Paradise Hotel».

– Jeg har fått mange gode vennskaper og fikk oppleve fantastiske fester og fine folk.

– Blir det mer reality på deg?

– Jeg tror ikke realitykarrieren er over. Det vil helt sikker komme flere muligheter, men akkurat nå skjer det jo lite på grunn av korona, sier han.

– Så det ga mersmak å være på reality-TV?

– Ja. Jeg ønsker å leve litt og ha det litt gøy og ikke leve helt A4, absolutt, sier Breivik.

Som nå har fått besøk av en annen «Paradise Hotel»-deltaker for å holde ham med selskap.

– Det blir mye serietitting, gaming og lite festing. Jeg har fått besøk av Karl Fredrik (Førli, Paradise-deltaker, journ.anm.) fra Larvik nå. Han kjedet seg litt, så han har kommet på besøk nå, sier den tidligere Paradise-deltakeren fra Tromsø.

Som ikke vil følge like med nå som før.

– Jeg skal se litt på, men kommer ikke til å se like mye som før. Det er ikke like gøy når jeg ikke er med lengre, sier han.