Se Open Window spille direkte her

Torsdag 30. april klokken 20.00 spiller Open Window i tredje utgave av Fritid Live.

Open Window er en vennegjeng fra Kvaløysletta, som gjennom de siste to årene har klart å etablere seg i lokalmiljøet. De hadde nylig sin første egne konsert på Bastard bar i Tromsø, og de har dessuten spilt på festivaler som SUF, Kongeparken Festival og Bukta.

– Guttene spiller en nedstrippet og forenklet variant av det de har gjort tidligere, i håp om at den intime vrien skal “få fram magien i musikken” på en unik måte. Med å vise en ny side av seg selv håper de på å kunne bidra til en lysere dag i en ellers usikker tid, heter det i presseskrivet fra Fritid Live.

KONSERT PÅ NETT Gruppa Open Window spiller i den tredje utgaven av Fritid Live.  
    
      (Foto: Privat)

KONSERT PÅ NETT Gruppa Open Window spiller i den tredje utgaven av Fritid Live.   Foto: Privat