Holder overraskelseskonsert på Vulkana: – Vi setter veldig pris på at bandet tok kontakt med oss.

På bare to dager kastet Full Steam seg rundt for å realisere arrangementet.
OVERRASKELSESKONSERT: Violet Road holder konsert fra bassist Hogne Rundbergs båt Vulkana fredag kveld.  
        
            (Foto: Gitte Johannessen)

OVERRASKELSESKONSERT: Violet Road holder konsert fra bassist Hogne Rundbergs båt Vulkana fredag kveld.   Foto: Gitte Johannessen

Fredag klokken to slapp Violet Road, i samarbeid med restauranten Full Steam og Kystens Mathus, nyheten om at de fredag kveld klokken 20 kommer til å holde konsert på båten Vulkana som ligger til kai ved Bangsundbrygga.

Bandmedlem Hogne Rundberg kjøpte båten i begynnelsen av mai.

«Siden vi både slipper ny single, Brother, og sommerturné, så må jo dette feires litt!», skriver bandet på sin Facebook-side.

Daglig leder på Full Steam, Stian Michaelsen, gleder seg stort til kveldens begivenhet.

LES OGSÅ: Sjekk om Violet Road kommer til din kai for å spille konsert i sommer

– Vi håper på masse glade mennesker som vil høre på et av Norges beste band. Og så håper vi virkelig at alle viser hensyn til smittevern og følger reglene om en meter avstand til folk som de ikke bor med, sier Michaelsen.

Kastet seg rundt

I kveld kan de oppmøtte blant annet få servert hvalbiff med god drikke til forteller Michaelsen. Full Steam utvider uteserveringen slik at mange kan spise mens bandet spiller.

– Vi har plass til 150 personer i kveld, men vi håper at hvis det kommer flere at folk vil benytter seg av nærliggende uteserveringer som for eksempel Kaia Bar & Bistro, forteller Michaelsen.

Les også: Til sommeren legger Violet Road ut på kystturné

I tillegg til de 100 plassene som Full Steam tilbyr vil det bli satt opp et gjerde der 50 personer som får gratisbilletter av Violet Road vil være.

Bandets initiativ

Sitteplassene koster ingenting, og det eneste en må betale for er mat og drikke.

Det var bandet som tok initiativ til arrangementet.

– Vi fikk vite om det for to dager siden, men jeg tror Violet Road har planlagt det lengre. Vi setter veldig pris på at bandet tok kontakt med oss. Og så må jeg få skryte av Nina Brændeland i Tromsø kommune for kjapp behandling av søknad for arrangementer. Vi setter enorm pris på at hun legger til rette.