Den amerikanske popstjernen Katy Perry slapp fredag sitt nye album «Smile». Tromsø-popstjerna Dagny har medvirket på albumets første låt «Never Really Over». Dagny er kreditert som en av låtskriverne til låten, selv om hun ikke har skrevet låten til Perry direkte.

Basert på Dagnys låt

«Never Really Over» er nemlig basert på Dagnys låt «Love You Like That», som Perry ifølge VG skal ha falt pladask for.

– Katy Perry og hennes folk ville lage sin egen versjon. Og de ville gi oss kreditering for den. De har hatt åpen dialog med oss om dette, sa Dagny til VG i fjor.

Låten «Love You Like That» er en av Dagnys mest populære låter, med over 30 millioner avspillinger på Spotify.

De som har hørt låten vil kunne kjenne igjen deler av den i Perrys låt «Never Really Over». Dagny forteller til iTromsø at hun synes det er stas at låten ble med på Perrys nye album.

– Veldig gøy at «Never Really Over» ble med på albumet, det føles litt surrealistisk ut, forteller Dagny.

Ville ikke trodd det

Dagny la lørdag formiddag ut et bilde av albumets cover på sin Instagram-profil. Under bildet skriver hun følgende:

«Katy Perry har sluppet sitt nye album «Smile» og jeg er så glad for å være en del av det med «Never Really Over». 14 år gamle meg ville ikke trodd det».

Til iTromsø forteller hun at hun var stor fan av Perry i ungdomstiden.

– Jeg var veldig fan av henne en periode i tenårene, rundt den tiden jeg begynte å skrive musikk og drømte om å bli låtskriver. Så dette er stas, forteller Dagny.

«Never Really Over» var den første singelen fra albumet som ble sluppet, og flere amerikanske anmeldere meldte da at låten kunne være artistens mulige comeback, etter at Perrys forrige album ble mottatt med skuffelse.

Slapp nytt album

I mai i år slapp Dagny halvparten, av det som skal bli hennes debutalbum «Strangers/Lovers». Hun har fram til det sluppet singel på singel. Like før første del av «Strangers/Lovers» ble sluppet fortalte Dagny til iTromsø at albumet var viktig for henne.

– Det debutalbumet har vært ekstremt viktig å få laget, for jeg liker jo også å lytte på formatet selv, sa hun den gang.