«Short, but sweet» fra L/O/O/N

Tromsøartisten L/O/O/N gjør en solid entré i elektronikasjangeren.
 

De siste årene har det blitt enklere og enklere å produsere elektronisk musikk, men samtidig vanskeligere å skille seg ut. Derfor kan Mikael Knudsen, nå kjent som L/O/O/N, klappe seg på skulderen etter en velykket debut.

Den unge artisten har nemlig klart å skape noe som virker unikt, i det kan kaller «hip hop-inspirert elektronisk dansemusikk». Musikken er lystig og fengende, og du finner deg fort i å gjøre bevegelser som tiltrekker seg rare blikk når de utføres i offentlighet.

L/O/O/N går heller ikke i fellen av å gi ut alt han har laget på gutterommet de siste årene, men velger ut åtte låter som alle står seg godt. Andresporet «Heat» med bergensartisten Cesca skiller seg ut som høydepunktet, men resten av albumet er definitivt også verdt en gjennomlytting eller tre.