Etter to studioskiver av svimlende høy kvalitet, attpåtil med utelukkende egenskrevne låter, er det tid for å slikke sårene, roe ned og spille inn et album med coverlåter, sånn for å holde aktiviteten oppe og musklene varme.

Men Torgeir Waldemar er en liten luring, for når han først skal spille inn et minialbum med coverlåter, henter han inn materiale fra ene av Norges beste låtskrivere de siste årene, nemlig Torgeir Waldemar selv. Velkommen til Torgeir som tolker Torgeir!

De som har sett ha live det siste året, har hørt en del av disse versjonene allerede (det er ingen nye sanger her), der han og bandet snur opp ned på låtenes strukturer, og her har dermed noen av de mer nedstrippede originalene blitt mer orkestrert og elektriske, og omvendt.

Det funker best der de originalt akustiske rockes opp, ikke minst når disse bedre får hentet ut talentet i trommis Anders Møller (regner med det er han som klasker, det høres iallfall slik ut).

Det er ikke noe ordentlig album dette, men det er et trivelig og kjærkomment hvileskjær som bidrar til å gjøre ventetiden til ny skive kortere. Snill femmer.

TORGEIR WALDEMAR «Jamais Vu» (Jansen)