– Det har blitt klart at kortfilmen «Dunder» skal vises i utlandet. Du må være veldig stolt av dette.

– Ja, dette er kjempestort. Vi har jobbet for å vise verden denne filmen. Det var dette som var målet vårt da vi startet arbeidet med filmen.

– Ja, fordi filmen inneholder jo noen hårete krabater. Kjenner du deg igjen i noen av figurene?

– He he ja, jeg skulle ønsker at karakteren «Modika» var inspirert av meg, men hun var allerede planlagt før jeg begynte å jobbe med prosjektet. Hun er veldig tøff og modig.

– Men det er jo ikke bare «Dunder» av animasjonsfilmer dere jobber med i Fabelfjord. Det er jo mange andre også. Går det bare i animasjonsfilmer når du ser film også?

– Nei, det gjør det ikke. Jeg ser veldig mye forskjellig. Jeg er veldig glad i animasjon, og har alltid vært det, men jeg er også fan av David Lynch. Alt av humor til skrekk kan jeg se på.

– Så en animasjonsfilm av David Lynch hadde vært top notch?

– Ha ha, jeg tror det kunne ha blitt en interessant film.

– Men hva er favorittfilmen din da? Er det animasjon eller «ekte»film?

– Det er veldig mange forskjellige sjangere. «My neighbour Totoro» av Miyazaki er en av mine absolutt favoritter. Studio Ghibli skaper mye magisk, men jeg har heller ikke gitt slipp på «Blue Velvet» som jeg så da jeg var ung.

– Det er jo den David Lynch-filmen hvor skurken har den oksygenmaska. Den er jo veldig skremmende.

– He he, det er kanskje derfor jeg fikk et ordentlig inntrykk av filmen. Det er noe med David Lynch sitt univers som fanger meg.

– Jeg tror universet hans fanger flere. Hvis du skulle ha laget en remake av hvilken som helst film i Nord-Norge. Hvilken hadde det vært?

– Det måtte ha vært noe som ville blitt spektakulært. Kanskje det måtte ha blitt «Pulp Fiction». Jeg tror det kunne ha blitt bra med en nordnorsk mafia. Bjørn Sundquist kunne jo ha tatt over rollen for Samuel L. Jackson.

– Ha ha, den filmen ville jeg ha sett! Hvis du hadde hatt mulighet til å bringe en skuespiller til live. Hvem ville det vært?

– Den har jeg ikke tenkt på så mange ganger, men hvis man er litt overflatisk så vil jeg si Heath Ledger. Han er ikke min favorittskuespiller, men jeg har tidligere bodd i Australia, så det er litt på grunn av det. Rollen hans som Jokeren i «The Dark Knight» står også litt igjen.

– Tror det er flere som ville ha vært enig med deg. Men hvis du vil ha ham tilbake, så må du sende én skuespiller ned. Hvem blir det?

– Sarah Jessica Parker. Hun er veldig irriterende om det er lov til å si det. Hun må ned.