Vant nok en internasjonal pris

Kortfilmen «Dunder» stakk av med pris i Mumbai.
 

Det virker som om kortfilmen til Endre Lund Eriksen og Endre Skandfer rett og slett ikke slutter å plukke filmpriser. Nå har «Dunder» også vunnet pris i Mumbai. Noe som også kan regnes som hjemmebane.


Filmpriser:

Prisdryss til filmproduksjoner fra nord

«En prest og en plage» tok gjev pris under film- og TV-festivalen Northern Character i helga.

 

- For et år siden jobbet våre venner i Weybec Studio i Mumbai dag og natt for å gjøre lyssetting og compositing på «Dunder». De la ned en helt fantastisk innsats og resultatet ble kjempebra. Derfor er det veldig artig og vel fortjent at det var nettopp de som fikk ta i mot filmen på vegne av Dunder-teamet, sier Endre Lund Eriksen til iTromsø.

Filmen vant i kategorien "beste animasjonskortfilm" på festivalen "24fps".

- Vi i Fabelfjord ble dundrende glade da vi fikk denne nyheten i går kveld. Veldig inspirerende at folk så langt borte liker filmen vår så godt at de vil gi den en pris, sier Eriksen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.