TIFF 2017

Disse godbitene er det fortsatt ledige billetter til

Mange forestillinger er utsolgt under TIFF. Her er våre anbefalinger til filmer som fortsatt ikke er revet bort.
 

Torsdag:

Louise by the Shore - 14.00
Fan - 23.15
The Greasy Strangler - 22.45

Fredag:

Forever Pure - 11.30
Filmkonsert: Veiviseren - kl 20.00
The Greasy Strangler - 20.00
Elle - 22.30
The Room - 22.30

Lørdag:

Fan - 16.00
Elle - 20.45
The Age of Shadows - 22.30
The Greasy Strangler - 23.30

Søndag:

Louise by the Shore - 11.00
After Love - 22.30

Det er selvsagt mulig å oppdrive rush tickets til alle de utsolgte forestillingene.

Om filmene:

Louise by the shore: TIFF har alltid vært utrolig flinke til å plukke ut gode tegne/animasjonsfilmer, primært gjennom barnefilmfestivalen Verdens beste. Franske «Louise by the Shore» virker som nok et godt tilskudd på den fronten.

Her snakker vi regissøren fra «Flukten fra dyreskogen» som har laget et ensomt og filosofisk Robinson Crusoe-drama hvor en eldre dame blir strandet ensomt i et sommerferieparadis om vinteren. Kan bli en publikumsvinner.

Fan: En høybudsjettfilm fra India med heftige action- og danse-scener hvor det handler om å møte sitt store idol. En spennende thriller man bare må få med seg.

The Greasy Strangler: En svart komedie om en mystisk kveler innsmurt i fett. Denne filmen er ikke for alle, men har innslag av "Bad Taste"-humor. En sikker vinner for oss som liker litt "overdrive".

Forever Pure: En viktig dokumentar om fotballkulturen til den israelske klubben Beitar Jerusalem FC, som på ingen måter liker at direktøren henter inn to tsjetsjenske spillere.

En dokumentar du må få med deg. Enten du liker fotball eller ikke.

Filmkonsert: Veiviseren: Det er 30 år siden «Veiviseren» hadde premiere. Det feires på TIFF med egen filmkonsert hvor det er komponert ny musikk til filmen.

Elle: Golden Globe-vinner som fort kan stikke av med en Oscar for beste utenlandske film. En mørk voldtektskomedie som du garantert vil huske i ukene fremover.

The Room: Skal du ha med deg noe sært og kult-verdig under festivalen er «The Room» en åpenbar kandidat. Dette er filmen som uoffisielt er kåret som «verdens dårligste film». Ikke fordi den er kjedelig og langdryg, men rett og slett fordi den er latterlig dårlig. Møt opp. Dette blir verdt å få med seg i en kinosal.

The Age of Shadow: For omtrent ti år siden hadde samme regissør kultklassikeren «The Good, the Bad and the Weird» på filmfestivalen. En film vi fortsatt husker som en av de tøffeste og mest spektakulære filmene som noen gang har vært vist under TIFF. Nå er det den koreanske opprørsbevegelsens forsøk på å smugle sprengstoff til Seoul fra 1920-tallet som står i sentrum. Stilren og velkomponert action fra Sør-Korea. Om man leter etter Asias Tarantino, vil nok mange trekke frem Kim Jee-woon som en åpenbar kandidat. Verdt kinoturen.

After Love: En av filmfestivalens aller siste visninger har allerede blitt en publikumsfavoritt. Et realistisk samlivsdrama om avsky for hverandre etter et brudd. Nydelig fransk film.