Anmeldt av Arina Subbotina (12 år).

Det finske dramaet «Little Wing», laget av Selma Vilhunen, er et helt uvanlig drama fullt av spenning og eventyr. Dramaet handler om den 12 år gamle jenta Varpu Miettinen, som er liten for alderen, men veldig moden, og moren hennes Siru Miettinen. Moren som gråter når hun ikke klarer å passere sin sjåførtest, sover i sengen til datteren sin og klager på livet sitt.

Et av Varpus største ønsker er å finne sin biologiske far. Hun går på ridning i utkanten av Helsinki og venninnene hennes som har to foreldre pleier alltid å spørre henne; «Hva gjør faren din?» og «Kommer moren din og henter deg?». Varpu prøver å enten ignorere dem, eller finner på andre ting for å unngå å svare.

Den finske tittelen oversettes til «En Jente ved Navnet Varpu» på norsk.

Denne filmen bringer fram masse følelser hos meg. Noen øyeblikk ga meg nesten tårer i øynene, en annen gang fikk filmen meg til å glise. De raske overgangene mellom tristhet og munterhet får deg til å bli forvirret, men fortsatt nysgjerrig og spent på hva som skjer i neste øyeblikk. Skuespillerne gråter veldig realistisk, og tonefallet deres gjør skuespillet troverdig også. Filmen fortjener en fin femmer. Anbefales for dramaelskere!