Skal danke ut «Reisen til julestjernen»

Reinert Kiil sjokkerer med brutal trailer.

Trailer til "Juleblod"

Hammerfest-regissøren Reinert Kiil er aktuell med jule-grøsseren «Juleblod», som har premiere 3. november.

Nå er traileren sluppet - og der sparer ikke Kiil på effektene.

- Det er ganske hardt kjør i filmen. Den er brutal, men hva er brutalt? Det er en voldelig affære med humor som virkemiddel, slik at volden mildner litt. Så er det en god dose nordnorsk humor i det hele, sier Kiil til iTromsø.

Traileren ble sluppet i går gjennom TV2, og siden da har det haglet inn meldinger fra både distributør og ivrige kinogjengere.

- Jeg har ikke fått satt meg inn i meldingene, men interessen er til stedet.

Nå håper Kiil at «Juleblod» skal bli den nye «juleklassikeren» i de norske hjem, og at den skal ta over posisjonen til en kjent og kjær film.

- Vi må vel konke ut «Reisen til julestjernen». Vår tittel klinger tross alt mye bedre.

«Juleblod» handler om en seriemorder, som har slått til hver julaften i over 13 år. Vi følger etterforskerne Rasch og Hansen, som prøver å løse gåten før morderen slår til igjen.

I rollene finner vi Stig Henrik Hoff, Sondre Krogtoft Larsen, Truls Svendsen, Frank Kjosås og Jørgen Langhelle. I tillegg bidrar også stuntgruppa Arctic Action fra Tromsø med sine kromspring i filmen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.