Kun en sjanse til å få med seg konsertfilm på kino

Kinoesjef Frank Bakkemo mener fansen bør kjenne sin besøkelsestid onsdag.
PINK FLOYD: Eksklusiv visning på Fokus onsdag. 

PINK FLOYD: Eksklusiv visning på Fokus onsdag. 

For 45 år siden kom Pink Floyd med konsertklassikeren «Live in Pompeii», som resulterte i både en konsert-plate og -film.

Nå har gitarist og frontmann David Gilmour besøkt ruinene på nytt og laget en splitter ny konsertfilm, som vises på Aurora Fokus Kino onsdag. Filmen vises bare denne onsdagen over hele verden, og klokken 18.30 er altså muligheten til å se denne i Tromsø.

LES ALT FILMSTOFFET TIL FEEDBACK FILM HER

– Det kommer et livealbum 29. september, men konsertfilmen blir vist eksklusivt i en dag over hele kloden den 13., sier kinosjef Frank Bakkemo.

Mye har skjedd siden Pink Floyd opptrådte i amfiet i Pompeii i 1971. Blant annet har både Roger Waters og David Gilmour gått solo og gitt ut en rekke plater med seg selv. Konserten fra 2016 viser både materiale fra Gilmour solo-karriere, men er selvsagt overrepresentert med PinkFloyd-materiale. Her bør fansen kjenne sin besøkelsestid, ifølge Bakkemo.

– Nå har vi bare tre billetter igjen på den ene visningen. Responsen har vært helt formidabel. Filmen skal være ganske så spektakulær med både laser og pyro. Det virker som å være en fantastisk visuell opplevelse, sier kinosjefen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.