Vanvittig forhåndssalg for siste Fifty Shades-film

Etter det første døgnet med forsalg ble det solgt 11.500 billetter på landsbasis.
REKORDSALG: Dedikerte fans har sikret seg billetter til «Fifty Shades Freed» i god til før premièren. 

REKORDSALG: Dedikerte fans har sikret seg billetter til «Fifty Shades Freed» i god til før premièren. 

Til sammenligning ble det solgt 14.000 billetter til forrige film i serien, som kom ut i 2015.

Ifølge et presseskriv fra United Pictures Norway (UPN) er det solgt 1.200 billetter i Bergen, men det i Oslo og Trondheim har blitt solgt 900 billetter. Sotra har solgt 500 billetter, og dermed mest i forhold til kinostørrelse og innbyggertall.

Programsjef David Moen ved Aurora kino opplyser at de har solgt 300 billetter til sammen på sine kinoer. I Tromsø vil Fifty Shades Freed settes opp i alle salene på premièredagen, 9. februar. Han påpeker at Fifty Shades-filmene har relativt kort levetid på kino.

– Denne filmserien har en ganske stor fanskare som er rask på labben. Dermed blir filmene vanligvis veldig godt besøkt de to første ukene, men daler raskt igjen etter det, forklarer Moen.

Til sammenligning har den nye Star Wars-filmen forhåndssolgt omtrent 1.000 billetter i Tromsø.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.