Over 3.000 forhåndssolgte billetter i romjulen

På Aurora Kino Fokus skal 1.115 tromsøværinger se «Den 12. mann» på premièredagen.
PÅ FLUKT: Thomas Gullestad i rollen som Jan Baalsrud flykter fra nazistene over Ringvassøya i regissør Harald Zwarts film Den 12. mann». Foto: Nordisk Film / Zwart Arbeid 
    
      (Foto: Nordisk Film / Zwart Arbeid)

PÅ FLUKT: Thomas Gullestad i rollen som Jan Baalsrud flykter fra nazistene over Ringvassøya i regissør Harald Zwarts film Den 12. mann». Foto: Nordisk Film / Zwart Arbeid  Foto: Nordisk Film / Zwart Arbeid

– Forhåndssalget har vært veldig bra, og det tegner på at filmen blir godt besøkt, sier programsjef David Moen ved Aurora Kino Fokus.

Til nå er det totale forhåndssalget i romjulen på 3.076 billetter, hvorav 1.115 på premièren første juledag. Programsjefen opplyser at billettene er jevnt fordelt utover dagene, med en liten overvekt visningene som går rundt klokken 18.00.

Les vår anmeldelse av filmen her

Vises hele dagen

Om forhåndsbilletter ikke er bestilt, blir det ifølge Moen uansett ikke vanskelig å få sett filmen.

– Den vises hele dagen i sal 1, som har størst kapasitet. I tillegg blir det noen ekstravisninger i sal 2 og 4, sier han.

Han forteller at kinoen dessuten vil vise filmen et godt stykke ut i 2018.

– Det blir nok i hvert fall ut mars, sier han.

LES OGSÅ: Hollywood-stjerne på plass i Tromsø for eksklusiv kjendispremière

Programsjefen har allerede sett filmen, som hadde lukket førpremière tidligere i desember. Han forteller han sannsynligvis kommer til å se den en gang til på kino.

– Det er jo en storartet action- og dramafilm. Den har også en passe dose nasjonalisme, uten at det blir for mye, sier Moen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.