Vi sender direkte

Her får du TIFF-sjefens guide til de beste festivalopplevelsene

Vi streamer festivalsjef Martha Ottes presentasjon av årets TIFF-program fra klokka 19.00. Her kan du få med deg iTromsøs Egon Holstad i samtale med henne om "mørkets opplevelser".

Direkte fra Hålogaland Teater.

Holstad skal være Ottes samtalepartner under seansen - som vil foregå fysisk på Hålogaland Teater, og han sier selv at det ikke er han som er filmeksperten her.

– Dette er jo først og fremst Marthas show, der min beskjedne jobb blir å riste gull ut av det utømmelige juvelskapet hennes av filmrelatert snadder. Martha er alltid gøy å høre på, og når jeg i tillegg får lov å snakke med henne om musikk, fotball, racerbiler og den hellige treenigheten «livet, døden og havet», kan jeg ikke tro annet enn at dette blir en svært fornøyelig seanse for de fremmøtte, samt for undertegnede selv. Såpass egoistisk og mildt narsissistisk synes jeg man få lov å være, uttaler han.

Marianne Lein Moe, som er en av de ansvarlige for seansen, sier at publikum kan forvente seg mer film og strammere regi enn i fjor.

– Vi skal vise flere trailere, og dersom noen lurer på noe spesifikt så kan de sende inn spørmålene på forhånd til TIFF, sier hun.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.